on air

 request

Önskad sång:


Meddelande:

Please visit our sponsors.
Please visit our sponsors.
Please visit our sponsors

  Advertising

Annonsera på Radio Melody

Det finns ett antal saker som gör Radio Melody till lyssnarnas val och därmed också till en ypperlig radiokanal att annonsera i. Framför allt är det våran musik, men även våra koncept och de mervärden vi ger lyssnarna i form av underhållning, tävlingar och sällskap. Vår ambition är att lyssnaren skall återkomma och stanna länge. Detta innebär i sin tur att du får ut mer av dina reklampengar hos oss. Radio Melody bör vara ditt självklara radioval!

Annonsera på www.radiomelody.com

Radio och Internet är två medium som visat sig fungera mycket väl tillsammans. Som ett led i detta ökar Radio Melody sin fokusering på Internet. Nu finns möjligheter för dig som annonsör att kombinera din radioreklam med olika typer av aktiviteter och/eller bannerannonsering på Radio Melodys websida www.radiomelody.com. Givetvis erbjuder vi också möjligheter att genomföra fristående bannerkampanjer och hemsidor på www.radiomelody.com.

Annonsera via Melody Club

På Radio Melody arbetar vi nära och aktivt med våra medlemmar. En stor andel av våra medlemmar är villiga att ta emot kommersiella erbjudanden inom sina respektive angivna intresseområden. Med utgångspunkt i en kampanjsida på www.radiomelody.com bygger Melody Club upp en skräddarsydd kampanj gentemot våra medlemmar. Genom att använda Melody-kanalen såsom radio, Internet, E-post och Events strävar vi efter att skapa största möjliga genomslagskraft för just dig som annonsör.

Hur gör du?

Det enklaste sättet att få mer information om annonsering i något av Radio Melodys olika media är att kontakta oss direkt.

Kontakta Radio Melody

Radio Melody
Adress:
Wiboms väg 7
171 60 Solna
TEl: 08-7302929
E-post: info@radiomelody.com

 top songs

Leila - Do ashegh
Shahram K. - Alaleh
Shahram shapareh - Toh Mittoni
Arash - Tike Tike Kardi
Dariush - Chakavak
Behbood - Dighe Direh

Please visit our sponsors.